Saša Vidić isprozivao Mariju Karan: Bila je u golubarniku, a ne na dodeli Oskara!

Izvor: Svet, 06.Mar.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Vidić isprozivao Mariju Karan: Bila je u golubarniku, a ne na dodeli Oskara!

Modni kreator Saša Vidić našao se u ulozi člana modnog žirija pa je tom prilikom isprozivao glumicu Mariju Karan.
Naime, na udaru se pored nje našla i Rada Manojlović
“Rada mi mi ovde prvi put izgleda normalno, samo još da nema taj persijski tepih na ušima i tu narukvicu od Atile”, rekao je Vidić i dodao da to što je pevačica imala dubok šlic i što je pokazala noge ništa više ne znači.
“Posle rade došlo je još pedeset riba, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a rada ni tako sređena nije riba“, rekao je Vidić u emisiji “Ekskluziv”.
Dara Bubamara, sudeći po komentaru, nije mnogo pogrešila:
“Dara -štikle, bunda, tašna, mašna… ne izgleda loše”.
Ali za razliku od Dare, koju je štedeo, glumicu Mariju Karan dobro iskritikovao.
“Marija Karan je bila u golubarniku, a ne na Oskaru. To je kao da sam se ja popeo na Avalu i slikao Beograd”, rekao je Saša i dodao da haljina koju je nosila tom prilikom izgleda kao da ju je pozajmila od Dragane Mirković.
“Ne sviđa mi se kako predstavlja Srbiju. Taj njen prirodni izgled, možda je bila lepa kad je imala 15 godina, kome je sada lepa, roditeljima. Ne može više bez šminke, kao ustala sam umila se vodom i izašla. Po kome je ona lepa”, zaključio je Vidić.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Saša Vidić isprozivao Mariju Karan: Bila je u golubarniku, a ne na dodeli Oskara!

Izvor: Scandal.rs, 06.Mar.2015

Naime, na udaru se pored nje našla i Rada Manojlović…..“Rada mi mi ovde prvi put izgleda normalno, samo još da nema taj persijski tepih na ušima i tu narukvicu od Atile”, rekao je Vidić i dodao da to što je pevačica imala dubok šlic i što je pokazala noge ništa više ne znači...“Posle...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.