Kris Martin: Anđelina Džoli me je kidnapovala, vezala i pretila nožem!

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Martin: Anđelina Džoli me je kidnapovala, vezala i pretila nožem!

Frontmen grupe “Coldplay” Kris Martin otkrio je kako je bilo sarađivati sa Anđelinom Džoli na njenom novom filmu “Unbroken”, ispričavši kako ga je slavna glumica i rediteljka “kidnapovala” i naterala da radi na njenom novom projektu.
Podsetimo, Martin je za ovaj film napisao pesmu “Miracles”, za koju se već spominje da je jedan od kandidata za Oskara za najbolju originalnu pesmu. On je sada za magazin “Vulture” ispričao kako je do saradnje došlo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
“Dobio sam poruku od Anđeline u kojoj je pisalo: ‘Naći ćemo se na tajnoj lokaciji. Imaćeš povez preko očiju i pokupiće te sedam bivših marinaca'”, kazao je on i dodao:
“Tako da su me kidnapovali, udarili u glavu i poprskali suzavcem. Kada sam se probudio, video sam da sam u nekoj kancelariji, gde je Bred Pit radio sklekove dok je Anđelina Džoli sedela sa krunom na glavi. Bio je tu i tip koji je držao nož na mom vratu, a ona je rekla: ‘Napiši mi pesmu, inače…’ A Bred Pit je rekao: ‘Uradi to što je ona rekla.'”
Naravno, radi se samo o šali, kojom je muzičar želeo da ismeje famu koja prati slavne supružnike.


Autor: Life Content
Foto: JLP
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Anđelina Džoli me je kidnapovala i pretila mi nožem"

Izvor: B92, 21.Dec.2014

Poznati pevač Kris Martin otkrio je kako je izgledala njegova saradnja sa Anđelinom Džoli na njenom novom filmu "Unbroken“...Glumac je odlučio da ispriča kako ga je slavna glumica i rediteljka "kidnapovala“ i naterala da radi na njenom novom projektu za koji je napisao pesmu "Miracles“..."Dobio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.