Konobarica podbacila u pokušaju da ponizi holivudsku zvezdu

Izvor: B92, 25.Maj.2016, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konobarica podbacila u pokušaju da ponizi holivudsku zvezdu

Konobarica u kafeteriji "Starbaks" u Los Anđelesu odlučila je da se poigra sujetom holivudske zvezde i dobitnice oskara Helen Hant tako što ju je pomešala s drugom poznatom glumicom, takođe oskarovkom Džodi Foster.

Helen Hant je na Tviteru objavila fotografiju čaše s pićem koje je naručila u "Starbaksu" i na kojoj je konobarica samouvereno pogrešno napisala ime Džodi.

"Naručila sam piće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Starbaksu i upitala konobaricu da li treba da joj kažem svoje ime. Ona je namignula i rekla - ma, nema problema", napisala je Helen Hant na Tviteru.

Ova informacija izazvala je opšti podsmeh na društvenim mrežama, ali ubrzo i šarmantnu reakciju kompanije "Starbaks".

Takođe na Tviteru, "Starbaks" je uputio izvinjenje poznatoj glumici i izrazio nadu da je piće bilo "Dobro da bolje ne može biti" (As Good As It Gets), što je upravo naziv filma iz 1997. godine koji je Helen Hant doneo Oskara.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.