Nastup benda Ničim izazvan i Darka Rundeka

Izvor: Story, 23.Nov.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastup benda Ničim izazvan i Darka Rundeka

Nakon izlaska zajedničke pesme, bend Ničim izazvan i Darko Rundek nastupiće u Bitefartcafe klubu u razmaku od nedelju dana

Foto: Promo

Na novom studijskom albumu benda Ničim izazvan, pod imenom Odlaziš?, uz već objavljene singlove Rekla je, Bo bo bom i Dalijev brk, naći će se i najnoviji singl Beskućnik, koji su uradili u saradnji sa Darkom Rundekom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Ova zanimljiva saradnja kao da je bila izvesna, a kako je do nje došlo, ispričali su momci iz benda:

- …Sedimo ti mi tako jednog dana na Ok Fest-u na Tjentištu gde u bekstejdžu sede momci iz Eyesburna, Bad Copy-a, Rundek Cargo Trio i mi. Posle nekog vremena već su se svi opustili i sastavi su se izmešali u opuštenoj priči. Nas nekoliko sedimo sa Darkom i Izabel i pričamo… Kažem ja Darku Rundeku: ‘Ne znam da li si uopšte čuo našu muziku ikada ali mnogi kažu da naša muzika liči na vašu?’A on pogleda onako preko mog ramena u drugi ćošak šatora i kaže :’Bad copy, a?’ Odlična fora. Nekoliko meseci kasnije, predstavljamo vam: Ničim izazvan & Darko Rundek – Beskućnik.

Udarne nove pesme sa albuma Odlaziš? svoju premijeru će doživeti na ekskluzivnom koncertnom predstavljanju u četvrtak, 26. novembra od 22h, u šarmantom prostoru Novog Bitefartcafea, dok će Rundek Cargo Trio na istom mestu nastupiti samo nedelju dana kasnije, i to 2. i 3. decembra i predstaviti svoj aktuelni album Mostovi.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.