Ceca oduševljena Putinom: ‘On je pravi šmeker i ima harizmu.’

Izvor: Tracara.com, 27.Nov.2015, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca oduševljena Putinom: ‘On je pravi šmeker i ima harizmu.’

Ceca (Foto: Instagram) Naša pevačiica Svetlana Ceca Ražnatović ima samo reči hvale o svom boravku u Moskvi, ali i o predsedniku Ruske Federacije.“Oduševljena sam Moskvom i trgovima koji su urađeni u bajkovitom stilu. Nisam mogla ni da zamislim da je toliko lepo, iako su mi mnogi govorili o čarima ruske prestonice. Obilazila sam grad, njihova arhitektura je božanstvena, ali je mnogo hladnije nego u Beogradom”, izjavila je Ceca za Alo. Ona je takođe odala da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << imuna na Vladimira Putina. “On je pravi šmeker i ima harizmu. On voli Srbe, a ja volim Ruse”, dodala je na kraju kroz osmeh Ceca. Inače, Ceca je imala nastup u Moskvi pred 4.000 ljudi.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Moskva

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

CECA ODUŠEVLJENA RUSIJOM, ALI I PREDSEDNIKOM: Putin je pravi šmeker, ima harizmu!

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015

Svetlana Ceca Ražnatović juče je doputovala iz Moskve, gde je pred više od 4.000 fanova održala koncert za pamćenje...Pevačica je oduševljena ruskom prestonicomduševljena sam Moskvom i trgovima koji su urađeni u bajkovitom stilu. "Nisam mogla ni da zamislim da je toliko lepo, iako su mi mnogi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.