VEROVALI ILI NE: Najveća SRPSKA BUNDEVA ima 300 kg i dolazi iz BAČKE!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEROVALI ILI NE: Najveća SRPSKA BUNDEVA ima 300 kg i dolazi iz BAČKE!

Bundeva teška 300 kilograma potiče sa farme Dušana Jankova iz Čuruga, Bačka, a biće postavljena na ulazu u Tempo na Adi. Svi zainteresovani građani već danas mogu napraviti jedinstvenu fotografiju sa bundevom, postaviti je na Tempo FB stranu i tako steći pravo za učešće u konkursu.

Tri najkreativnije, prema mišljenju stručnog žirija, će u utorak 1. Novembra biti nagrađene vaučerima za kupovinu u ovom hipermarketu.

- Tempo se uvek trudi da kupcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pruži dodatni ugođaj prilikom kupovine. Za Uskrs smo organizovali malo ostrvo za farbanje jaja, za Novogodišnje praznike naš Deda Mraz tradicionalno uveseljava decu u svim Tempo centrima, a postavljanjem najveće bundeve želimo i da kupcima u našoj zemlji, približimo atmosferu praznika "Noć veštica" koji se tradicionalno proslavlja u svim svetskim metropolama - rekla je Marija Dimitrijević, Marketing menadžerka Tempa i pozvala sve Beograđane da budu kreativni i da naprave najlepše fotografije sa bundevom.

Tempo centar na Adi nalazi se u ulici Obrenovački drum broj 3.

(Telegraf.rs/ PR)


Pogledaj vesti o: Farma,   Ada,   Uskrs

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

BUNDEVA NA "FEJSU": Džin od 300 kila

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2016

Džinovska bundeva teška 300 kilograma, koja potiče sa farme Dušana Jankova iz Čuruga, postavljena je na samom ulazu u hipermarket "Tempo" Ada DžINOVSKA bundeva teška 300 kilograma, koja potiče sa farme Dušana Jankova iz Čuruga, postavljena je na samom ulazu u hipermarket...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.