VEROVALI ILI NE: Najveća SRPSKA BUNDEVA ima 300 kg i dolazi iz BAČKE!

Budite kreativni, napravite jedinstvenu fotografiju pored najveće bundeve u Srbiji, i možda ćete baš vi biti nagrađeni vaučerima za kupovinu u hipermarketu Tempo

  • 6

Bundeva teška 300 kilograma potiče sa farme Dušana Jankova iz Čuruga, Bačka, a biće postavljena na ulazu u Tempo na Adi. Svi zainteresovani građani već danas mogu napraviti jedinstvenu fotografiju sa bundevom, postaviti je na Tempo FB stranu i tako steći pravo za učešće u konkursu.

Tri najkreativnije, prema mišljenju stručnog žirija, će u utorak 1. Novembra biti nagrađene vaučerima za kupovinu u ovom hipermarketu.

- Tempo se uvek trudi da kupcima pruži dodatni ugođaj prilikom kupovine. Za Uskrs smo organizovali malo ostrvo za farbanje jaja, za Novogodišnje praznike naš Deda Mraz tradicionalno uveseljava decu u svim Tempo centrima, a postavljanjem najveće bundeve želimo i da kupcima u našoj zemlji, približimo atmosferu praznika "Noć veštica" koji se tradicionalno proslavlja u svim svetskim metropolama - rekla je Marija Dimitrijević, Marketing menadžerka Tempa i pozvala sve Beograđane da budu kreativni i da naprave najlepše fotografije sa bundevom.

Tempo centar na Adi nalazi se u ulici Obrenovački drum broj 3.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA