Aca Lukas i Saša Mirković demantuju sukob: Lažu da smo se svađali!

Izvor: Svet, 20.Okt.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas i Saša Mirković demantuju sukob: Lažu da smo se svađali!

Posle otkazivanja rođendanskog koncerta Ace Lukasa 3. novembra u beogradskoj “Kombank areni” i spekulacija da je razlog svađa folk zvezde i organizatora Saše Mirkovića (“Beoton”), obojica su danas to demantovala, tvrdeći da među njima ne postoji nikakav sukob!
Folker naglašava da na proleće planira veliku turneju kada će pevati i u prestonici, te je zato odložio nastup.
Gluposti su da je koncert odložen zbog bilo čega drugog osim zbog turneje. Nikako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mi se ne uklapa da sada imam koncert. Pripremam i novi studijski album, koji će publika čuti na turneji“, kaže Lukas za Novosti i dodaje:
Beogradski koncert planiram u drugoj polovini aprila ili početkom maja, verovatno u “Areni”. Ovo je prava istina, laž je da je koncert odložen zbog svađe između mene i organizatora. Mirković i ja smo u dobrim odnosima”.
Isto tvrdi i menadžer Saša Mirković.
“Aca i ja nismo u svađi, evo, čuli smo se pre 15 minuta! Večiti smo prijatelji i zajednička odluka je da se odloži koncert zbog balkanske turneje. Nadam se da će Aca raditi turneju u Srbiji u vreme predsedničkih izbora, jer bih kao kanditat rado došao na koncert. Priče o parama i nekakvim dugovima nemaju veze sa istinom“, objasnio je Mirković za Novosti.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.