U 76. GODINI POSTAO OTAC Ovo je bivši muž Snežane Savić

Izvor: Blic, 08.Jun.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 76. GODINI POSTAO OTAC Ovo je bivši muž Snežane Savić

Proslavljena glumica i pevačica Snežana Savić sa rediteljem i scenaristom Dragoslavom Lazićem ima ćerku Anitu.

Njih dvoje su bili u braku, a posle nekoliko godina zajedničkog života, svako je krenuo svojim putem.

Lazić je 20 godina u braku sa glumicom Draganom Turkalj, i sa njom u 76. godini dobio blizance ćerku Iskru i sina Lazara.

Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im je tek pre nekoliko godina pošlo za rukom. Snežana je u jednom intervjuu progovorila o svojim greškama iz prošlosti, a šta je tada rekla pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Bata Živojinović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovako izgleda bivši muž Snežane Savić, koji je u 76. godini dobio blizance (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jun.2017

Scenarista i reditelj Dragoslav Lazić (80), bivši suprug Snežane Savić, privukao je veliku pažnju kada je krajem 2012, sa svojom trećom suprugom Draganom Turkalj, dobio blizance Lazara i Iskru...Nakon razvoda od Snežane Savić, s kojom ima ćerku Anitu, Lazić je upoznao 32 godine mlađu Draganu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.