Obama: Nikada nisam bio bolji predsednik

Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Nikada nisam bio bolji predsednik

Predsednik SAD Barak Obama rekao je da je trenutno bolji predsednik nego što je bio prilikom dolaska na tu funkciju, prenosi danas "Sputnjik".

Ujedno, on je nabrojao i dobre karakteristike koje bi građani SAD trebali da potraže u narednom predsedniku, a to su "dobra 'disciplina', da ima 'viziju' za tu zemlju, da bude vođa tima i da ga razvija i da zaista brine o američkom narodu".

- Osećam da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sada bolji predsednik nego što sam ikada bio... Osećam da me je ovo iskustvo nateralo da budem oštroumniji, da imam jasniju sliku, ali i kako da završim stvari koje treba. Moj tim funkcioniše na maksimalnom nivou i zaista smo ponosni što ćemo "protrčati kroz cilj" - rekao je Obama misleći na činjenicu da mu se mandat uskoro završava, prenosi "Sputnjik".

Pročitajte još:

Podsetimo, sledeće nedelje Demokratska partija nominovaće svog kandidata za predsedničku trku, dok su republikanci za svog predstavnika nominovali Donalda Trampa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.