MESI PROVOZAO ISTI AUTO KAO OBAMA Da li je ovo odgovor na Ronaldovog Lamborginija

Izvor: medio.rs, 31.Jan.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MESI PROVOZAO ISTI AUTO KAO OBAMA Da li je ovo odgovor na Ronaldovog Lamborginija

Pre samo nekoliko dana je fudbaler Reala došao na trening novim Lamborginijem, a sada se njegov rival provozao svojim kadilakom kakav ima i američki predsednik

I Lionel Mesi voli skupa i dobra kola! Fudbaler Barselone se dovezao na trening na “Kamp Nou” u kadilaku eskalejdu koji je sličan onome kakav ima predsednik SAD Barak Obama.

Jedan od najbiljih fudbalera na svetu je izazvao pravu pometnju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ispred trening centra kada je dovezao ovu “zver” i podigao prašinu po polasku kući.

Da li je ovo bio odgovor Argentinca Kristijanu Ronaldu na njegovo hvaljenje Lamborginijem pre nekoliko dana i kakav će odgovor spremiti igrač Reala, jer ipak je teško meriti se sa vozilom koje je identično onome koje u kome se vozi američki predsednik?

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.