ŠEF DIPLOMATIJE Dačić sutra na sednici SB o Kosovu

Izvor: Kurir, 28.Feb.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEF DIPLOMATIJE Dačić sutra na sednici SB o Kosovu

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić učestvovaće na sednici Saveta bezbednosti posvećenoj radu UNMIK-a, 29. februara u Njujorku.

Dačić će u svom izlaganju dati osvrt na Izveštaj generalnog sekretara UN-a o radu UNMIK-a za period od 16. oktobra 2015. godine do 15. januara 2016. godine i izneti ocenu Beograda o aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji i delovanju UNMIK-a, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savet bezbednosti sutra o Kosovu, Srbiju predstavlja Dačić

Izvor: Blic, 28.Feb.2016

U Njujorku će sutra biti održana redovna sednica Saveta bezbednosti o Kosovu, na kojoj će Srbiju predstavljati ministar spoljnih poslova Ivica Dačić...Na sednici će biti razmotren izveštaj generalnog sekretara UN Ban Ki-muna o radu UNMIK-a i situaciji na Kosovu u proteklom tromesečnom periodu...Izveštaj...

Nastavak na Blic...

"Beograd ojačao svoju poziciju na KiM"

Izvor: B92, 28.Feb.2016

Beograd -- Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je pred odlazak na sednicu SB UN posvećenu Kosovu da je sada pozicija Srbije ojačana...On je dodao da više nema opravdanja da nešto ne može da se sprovede i da Srbija i srpski narod na Kosovu očekuju da bude ispunjeno sve što je dogovoreno...Prvi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.