Suzana Mančić
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Voditeljku prevario dečko, pa OŽENIO DRUGU: "Imao je paralelnu vezu, a ja to nisam znala"

Voditeljka Suzana Mančić već godinama uživa u ljubavi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, a sada je otkrila da je u mladosti bila ostavljena i to tik pred Novu godinu.

Izvor: Blic, 25.Dec.2023, 09:43

Detaljnije >>

Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba… Suzana Mančić pala u depresiju a potom se razvela

Prvi suprug Suzane Mančićbio je Nebojša Kunić s kojim ima dve ćerke Prvi suprug Suzane Mančić pre Simeona bio je Nebojša Kunića sa kojim ima dve ćerke. Njih dvoje su se jako volela i a Suzana Mančić je o njihovom braku pričala s velikim ponosom. Ljubav se rodila iz velikog prijateljstva 1989. godine. Suzana je sudbonosno “da” tada rekla Nebojši i s njim je bila u braku punih osam godina. Poznata voditeljka Suzana Mančić danas je u...

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Dec.2023, 07:30

Detaljnije >>

"Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba" Ovo je prvi muž Suzane Mančić koji je bio član "Sedmorice mladih"

Suzana Mančić je uz prvog braka sa Nebojšom Kunićem koji je bio član "Sedmorice mladih" dobila dve ćerke.

Izvor: Blic, 18.Dec.2023, 19:12

Detaljnije >>

(VIDEO) OKUPILA POZNATE U STANU U CENTRU BEOGRADA Suzana Mančić kićenje jelke pretvorila u pravo veselje - kad se njena ćerka latila mikrofona NASTAO JE HAOS

Do novogodišnje noći svi broje sitno, a Suzana Mančić odlučila je da ne čeka 31. kako bi napravila novogodišnju žurku i uživala sa svojim prijateljima.

Izvor: Blic, 18.Dec.2023

Detaljnije >>

"Penzija će biti dovoljna da se plate računi": Ovo je vikendica Suzane Mančić u Velikoj Moštanici u kojoj će provoditi dane u penziji: "Okopavam baštu, zasadila sam i kesten"

Voditeljka Suzana Mančić (67) postala je zvanično penzionerka. Ove godine su se stekli svi uslovi kako bi se penzionisala, te je otkrila kako planira sada da provodi vreme.

Izvor: Blic, 18.Dec.2023

Detaljnije >>