ZA SVAKU OSUDU - A BORITE SE PROTIV NASILJA?! Brnabićeva zgranuta slikama obešenog Vučića sa protesta, imala da poruči samo jedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 22:27

ZA SVAKU OSUDU - A BORITE SE PROTIV NASILJA?! Brnabićeva zgranuta slikama obešenog Vučića sa protesta, imala da poruči samo jedno

Brnabićeva se oglasila na svom Tviter nalogu nakon pojavljivanja slike obešenog predsednika na protestu.

Premijerka Srbije Ana Brnabić osudila je pojavljivanje slika obešenog predsednika Aleksandra Vučića, koje su danas nosili pojedini učesnici protesta pod nazivom "Srbija protiv nasilja" u Beogradu.

- Kako ovo objasnite deci? Moj sin ima 4 god. Ja sam 'ćale' za vas koji promovišete tolerantnije društvo - i ne znam kako bih mu objasnila - navela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je premijerka Brnabić na tviteru i dodala:

Kako ovo objasnite deci? Moj sin ima 4 god. Ja sam "ćale" za vas koji promovišete tolerantnije društvo - i ne znam kako bih mu objasnila. @avucic je prijatelj, otac, sin... čovek koji daje sve da 🇷🇸 bude jača. Imate drugačiju viziju - OK, ali vešanje, a borite se protiv nasilja? pic.twitter.com/knhQXxPYYF

— Ana Brnabic (@anabrnabic) June 3, 2023

- Aleksandar Vučić je prijatelj, otac, sin... čovek koji daje sve da bude jača. Imate drugačiju viziju - OK, ali vešanje, a borite se protiv nasilja, upitala je premijerka Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

„Ja sam ‘otac’ i ne znam kako ovo da objasnim deci“: Kako regionalni mediji prenose tvit Ane Brnabić?

Izvor: Danas, 04.Jun.2023, 15:05

Ana Brnabić, premijerka Srbije, oglasila se na svom tviter nalogu nakon petog po redu protesta "Srbija protiv nasilja", gde je okačila fotografiju "obešenog Vučića". Njeno pitanje "Kako ovo objasniti deci" kao i tvit preneli su regionalni mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.