Pretučen mladić u Podgorici, kamenovana kolona vozila

Izvor: RTS, 28.Jan.2020, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen mladić u Podgorici, kamenovana kolona vozila

Grupa muškaraca napala je i pretuka mladića u naselju Siti kvart u Podgorici, saopšteno je iz policije portalu RTCG.
Prema navodima policije mladić nije zadobio teže povrede a napadači su pobegli.

Iz policije ističu da rade na identifikaciji napadača te da su aktivnosti policije u vezi ovog događaja u toku.
Iz policije dodaju da je na dve lokacije u Podgorici pokušano kamenovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kolone vozila što je efikasnom reakcijom policije sprečeno.
"U naselju Zabjelo je nakon reagovanja policije zbog pokušaja kamenovanja u službene prostorije dovedeno pet lica na informativni razgovor, dok je iz naselja Donja Gorica dovedeno jedno lice", kazali su u policiji.
Iz policije pozivaju građane da se uzdržavaju od incidenata i ne nasedaju na provokacije bilo koje vrste.
Prema pisanju Novosti, mladić je prebijen jer je podigao tri prsta. Napadnut je posle proslave i svečanog dočeka vaterpolo reprezentacije Crne Gore koja je osvojila bronzu na Evropskom prvenstvu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

GDE STE BILI DOK SU GA TUKLI? Počela potraga za napadačima koji su brutalno pretukli Srbina u Podgorici

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020

Policija radi na identifikaciji lica...Policija radi na identifikaciji lica koja su večeras fizički napala J. V. (19) u naselju ''City kvart'' u Podgorici, saopštila je policija glavnog grada Crne Gore...Grupa za sada nepoznatih lica fizički je napala J. V, koji tom prilikom nije zadobio ozbiljne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.