BiH: Potraga za ubicom policijaca i dalje traje

Izvor: B92, 10.Feb.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Potraga za ubicom policijaca i dalje traje

Za ubistvo policajca Federalne uprave policije Mahida Begića koje se dogodilo sinoć u Suhodolu kod Tarčina, osumnjičen je Edin Gačić, trostruki ubica.

Tužilaštvo Kantona Sarajevo otvorilo je istragu protiv njega.

Potraga za Gačićem još traje, a proširena je i na celu Bosnu i Hercegovinu.

Na terenu su sve policijske jedinice MUP-a Kantona Sarajevo i Federalne uprave, ali i pripadnici specijalne policije, preneo je RTRS.

Ubica je policajcu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naneo povrede glave i ruke vatrenim oružjem. Policajac je iskrvario i preminuo, a telo je pronašao kolega koji je trebalo da preuzme smenu.

Portparolka Tužilaštva Kantona Sarajevo, Azra Bavčić, rekla je da uviđaj još traje.

Gačić je 4. februara, u mestu Podorašac kod Konjica, ubio Sauda Sultanića i od tada traje potraga za njim. On je već odslužio kaznu za dva ubistva.

Admir Katica, ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, oglasio se na društvenim mrežama i poručio da potraga za Gačicem neće biti završena sve dok ne bude doveden pred lice pravde.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BiH, potraga za ubicom policijaca i dalje traje

Izvor: RTS, 10.Feb.2019

Za ubistvo policajca Federalne uprave policije, Mahida Begića, koje se dogodilo sinoć u Suhodolu kod Tarčina, osumnjičen je Edin Gačić, trostruki ubica. Tužilaštvo Kantona Sarajevo otvorilo je istragu protiv njega. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.