OSVEŽENJE

Izvor: Kurir, 07.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSVEŽENJE

Marko Miljković i misica Teodora Marčić novi voditelji "Grand parade", umesto dosadašnjih Lidije Skrinjik i Bogoljuba Mitića Đoše

U novoj sezoni emitovanja "Grand parade" došlo je do smene voditeljskog para. Naime, umesto vremešnih kolega Lidije Skrinjik i Bogoljuba Mitića Đoše, naći će se mladi, a uz to i vrlo atraktivni dvojac. Reč je o Marku Miljkoviću, bivšem dečku Ene Popov, sa kojom je vodio "Zvezde Granda", i devetnaestogodišnjoj misici Teodori Marčić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Na snimanju prvih emisija popularnog "Grand šoua" Miljković i njegova nova koleginica sreli su se da zajedno osmotre novu scenu i bliže se upoznaju. Bivši stanar "Velikog Brata" nije krio svoje oduševljenje plavookom Novosađankom - da li zbog same činjenice što je inače slab na mlade Sose ili što ga je misica cele večeri obasipala svojim neodoljivim šarmom, Marko se sve vreme nije odvajao od nje.

Iako je plenila pažnju i svih ostalih koji su se svojim poslom našli na snimanju, od obezbeđenja preko publike do samih folk pevača, nova "Grandova paraderka" (voditeljka) ipak se najsigurnije osećala uz svog budućeg kolegu Marka. To je odmah dovelo do toga da već počnu da ih povezuju, jer su odnedavno oboje slobodni ko ptice na grani.

Bilo kako bilo, ova smena generacija nesumnjivo će se vrlo blagodarno odraziti na sam rejting "Grandove" emisije, s obzirom na to da novi voditeljski par mnogo obećava.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.