ŠIROKO: Aca Lukas fanovima podelio telefone!

Izvor: Kurir, 24.Okt.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIROKO: Aca Lukas fanovima podelio telefone!

„Beoton“, organizator Acinog koncerta u Areni, svakom hiljaditom kupcu karte poklanja mobilni

Publika bira pesme.

Organizator koncerta Ace Lukasa u Kombank areni 3. novembra, produkcijska kuća „Beoton“, priredila je iznenađenje za fanove folk zvezde, pa svaki hiljaditi kupac karte dobija mobilni telefon. Aleksandar Vuksanović juče je u šoping centru „Ušće“ uručio nagradu sedmom dobitniku po redu - Filipu Ugrenoviću.

Što će >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << reći da je već prodato 7.000 ulaznica i podeljeno sedam telefona, a do koncerta je ostalo sasvim dovoljno vremena da najveća dvorana u Srbiji ponovo bude dupke puna. Najbolja žurka na Balkanu već sada može da počne.

- Nemam tremu! Još ne znam kojom numerom ćemo otvoriti koncert. Ono što nam je sad prioritet i neka nova priča jeste da ćemo napraviti Fejsbuk stranicu i publika će imati priliku da izabere nekoliko pesama koje do sada nismo svirali na koncertima. Ima nekoliko starijih numera koje su izuzetno tražene na svirkama, a ja ih ne pevam, na primer poput „Moja soba bez prozora“, „Ponos i laž“ i tako dalje... Moji stari fanovi ih traže, a mi te hitove godinama nismo svirali - rekao je Lukas za Kurir.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ŠIROKO: Aca Lukas fanovima podelio telefone!

Izvor: Poznati.info, 24.Okt.2012

„Beoton“, organizator Acinog koncerta u Areni, svakom hiljaditom kupcu karte poklanja mobilni..Publika bira pesme...Organizator koncerta Ace Lukasa u Kombank areni 3. novembra, produkcijska kuća „Beoton“, priredila je iznenađenje za fanove folk zvezde, pa svaki hiljaditi kupac karte dobija...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.