Zvučnik iz budućnosti

Izvor: Domino Magazin, 16.Dec.2010, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvučnik iz budućnosti

Najbolji, najmanji i najseksi na svetu

Jednostavno, ovo vam je najmanji, najbolji bežični zvučnik na Planeti. To je poruka kojom kompanija Jawbone reklamira svoj preslatki Jambox zvučnik. Oni su iskoristili sam vrh vrhova tehnologije i napravili ovu slatkicu, koje je seksi isto koliko i izbor za miss u ruskoj srednjoj školi.

Jambox će se bežično povezati za vašim iPodom ili drugim izvorom pesama i umilnim glasićem vas obradovati. Kvalitet zvuka je kažu potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << spekatakularan, baš kao i njegov izgled.

Najbolje od svega je što dolazi u kutiji na kojoj je slika starinskog stuba sa velikim zvučnicima, takozvanog geto blastera, ispod koga piše “ovo je bilo nekada”, a unutra pored malenog Jaboxa piše “ovo je sada”. Ako više volite retro izgled, onda bacite pogled i na  TDK monstruma o kome smo već pisali.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.