Zvezda serije Štreberi boluje od raka: Hitno primljena u bolnicu VIDEO

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 09:04

Zvezda serije "Štreberi" boluje od raka: Hitno primljena u bolnicu VIDEO

Zvezda serije "Štreberi", glumica Kejt Mikuči nedavno je podvrgnuta operaciji raka pluća.

Kejt, koja je glumila Lusi u sitkomu CBS-a, podelila je vest o svojoj dijagnozi i lečenju na društvenim mrežama tokom vikenda za nama.

“U bolnici sam, ali to je zato što sam imala operaciju raka pluća. Uhvatili su to veoma rano”, kazala je Kejt.

Rekla je da je njena dijagnoza bila neočekivana.

“Zaista je čudno, jer nikada u životu nisam popušila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nijednu cigaretu. Dakle, znate, bilo je to iznenađenje. Ali, takođe, pretpostavljam da se to dešava i najveća vest je da su to rano shvatili, izvukli, sve je dobro”, dodala je glumica.

Ona je objasnila da se nešto neobično pokazalo u njenoj krvnoj slici, što je dovelo do daljeg testiranja i na kraju dijagnoze raka.

Rekla je da planira da se vrati na posao što je pre moguće.

“Bilo je to malo putovanje i verovatno ću se kretati sporo nekoliko nedelja, ali onda ću se vratiti na staro”, očekuje Kejt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.