Zvezda prodaje šminku kao starleta: Latino diva će joj pomrsiti konce?

Izvor: B92, 08.Apr.2018, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda prodaje šminku kao starleta: Latino diva će joj "pomrsiti" konce?

Krajem meseca, tačnije 26. aprila, najavljen je početak prodaje kozmetičke linije koju pokreće latino diva Dženifer Lopez. Da li će njena linija uspeti da zaseni sestre Kardašijan - Džener koje takođe ovih dana na sva zvona promovišu svoje karmine, pudere, rumenila?

"Ovo sam čekala dugo vremena. A zapravo je prirodan sled događaja. Ljudi me stalno pitaju šta koristim od preparata, koju šminku, tako da je to bio razlog i inspiracija. Kolekcija sadrži brauzere, rumenila, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << senke za oči, pudere i karmine. Sve što je potrebno modernoj ženi", rekla je latina za "The Sun". U kolekciji će biti ukupno 70 proizvoda, a prevladavaju zemljanii zlatni tonovi koje i sama JLo koristi i privatno i na nastupima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.