Zvezda kultne serije uživala u luksuzu, a sada sa petoro dece stanuje u kamperu

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 22:24

Zvezda kultne serije uživala u luksuzu, a sada sa petoro dece stanuje u kamperu

Čini se da američka glumica i spisateljica Tori Spelling živi u kamperu sa decom nakon razvoda od supruga Deanom McDermota.

Ranije je viđena kako boravi u lošem motelu, gde noćenje košta 100 dolara, sa petoro dece Liamom (16), Stelom (15), Heti (11), Finom (10) i Beauom (6). Razlog njihovog boravka pripisala je problemima sa buđom koje su imali u porodičnoj kući, a oni su tvrdili da su zbog toga često oboljevali. Sada je primećena kako kampuje u okrugu Ventura sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojom decom, i čini se da provode vreme u Sunseeker E450 RV-u koji ima kuhinju, kupatilo, spavaću sobu i dnevni boravak.

Nekadašnja zvezda tinejdžerske serije Beverli Hils 90210 provela je detinjstvo u luksuznoj vili vrednoj 165 miliona dolara u vlasništvu njenog oca Arona Spelinga, gde je živela sa njim i majkom Kendi u luksuznom kvartu Holmbi Park. Taj dom je imao 123 sobe, 27 kupatila i 14 spavaćih soba na pet jutara zemlje.

Tori i deca su iz kampera izneli stolice za kampovanje, frižider, šporet i sto za otvaranje, pa čak i prostirku da prekriju prašnjavo tlo. Tori je nosila zeleni džemper sa natpisom "saosećanje" na prednjoj strani i "ne izlazi iz kuće bez njega" na leđima, što bi neki smatrali porukom njenom bivšem.

Bili su u braku 18 godina

Ipak, Tori je delovala opušteno dok je sedela u svojoj kamperskoj stolici: nosila je glamurozne, velike bele naočare za sunce i listala po svom mobilnom telefonu. Za nekoliko dana promenila je nekoliko outfita, ali i obavljala kućne poslove poput sušenja veša ispred kampera, pripremanja obroka i odlaska u obližnji supermarket po namirnice.

Podsećanja radi, Tori je bila 18 godina u braku sa kanadskim glumcem i voditeljem Deanom.

"Tori i Dean su veoma dobri i njen boravak u hotelu sa decom nema nikakve veze sa razvodom“, rekao je izvor, prenosi Dejli mejl.

Prema rečima bliskog zajedničkog prijatelja para, Dean se oseća kao da je učinio sve što je u njegovoj moći da usreći svoju ženu, ali veruje da mu trud ni na koji način nije uzvraćen.

"Din ​​se promenio i zaista naporno radio da bude muž koji joj je bio potreban, ali ona je i dalje zahtevna. Ništa što on uradi ili je uradio nikada neće biti dovoljno dobro za nju“, rekao je u to vreme insajder za Dejli mejl i tvrdio da je Tori koristila njihovu bračni problemi da ostanu relevantni za javnost.

Izvor je otkrio i da se Dean ne slaže sa činjenicom da njegova bivša supruga boravi sa decom u motelima jer ne smatra da je to trenutno najbolje za decu, a šta će reći o boravku u kamperu ostaje da sazna. da se vidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.