Zvezda kultne serije napala koleginicu: Zabila mi je nož u leđa

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 10:43

Zvezda kultne serije napala koleginicu: "Zabila mi je nož u leđa"

Rozan Bar, zvezda kultne ABC-jeve serije "Roseanne" koja se vrtela i na domaćoj televiziji, otkrila je da joj je njena televizijska ćerka ‘zabila nož u leđa‘.

70-godišnja glumica otpuštena je 2018. s ponovnog pokretanja kultne serije nakon što je na Tviteru objavila lažne navode da je Čelsi Klinton udata za nećaka Džordža Sorosa, te je ponovila lažne glasine da je milijarder simpatizer nacizma i da je imao rasistički komentar o savetnici bivšeg predsednika Baraka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Obame.

U nedavnom intervjuu koji je dala za ‘The Megyn Kelly Show‘, Bar je okrivila svoju bivšu kolegicu Saru Gilbert kao pokretačicu napada na nju.

Gilbert je nakon njene objave na Tviteru komentarisala sljedeće: "Rozanini nedavni komentari o Valeri, i puno više od toga, gnusni su i ne odražavaju uverenja naše glumačke postave i ekipe ili bilo koga ko je povezan s našom serijom. U najmanju ruku sam razočarana njenim postupcima."

Gilbert je nastavila da glumi u ‘Connersima‘, spinoffu kultne ‘Roseanne‘ koji se realizovao nakon Barinog otkaza. Serija je odlučila da Rozanin lik ubije. Gilbert je takođe bila voditeljka emisije ‘The Talk‘, a Bar smatra kako je koristila tu emisiju kako bi nastavila svoje napade na nju.

"Nije bilo dovoljno što mi je zabila nož u leđa i učinila ono što je učinila", rekla je Rozan i dodala: "Već je i svaki dan odrađivala svoj tok šou i u njemu govorila o tome koliko je bila šokirana mojim rasizmom povrh svega", ispričala je Barri priznala da ju je to nateralo da nazove Gilbertovu.

"Rekla sam joj - bolje ti je da začepiš gubicu i prestaneš da pričaš o meni. Kažem ti, bolje ti je da začepiš svoja prljava usta. I začepila je", ispričala je.

Podsetimo, posrnula komičarka, videvši šta je uradila, ekspresno se svima izvinila obećala da se ‘skida‘ s Twittera. I ispunila je obećanje, stvarno se isključila, ali samo na sat-dva. Potom se ponovno ‘zakačila‘ na popularnu društvenu mrežu i ostavila niz histeričnih poruka u kojima se opravdavala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.