Zvezda OnlyFansa otkrila: U rijalitiju su me terali da imam seksualne odnose, kajem se VIDEO

Izvor: B92, 21.Jul.2023, 10:05

Zvezda OnlyFansa otkrila: "U rijalitiju su me terali da imam seksualne odnose, kajem se" VIDEO

Britanska TV ličnost i zvezda OnliFansa Džema Lusi (35) tvrdi da su joj šefovi u rijalitiju "Ex on the Beach" postavili uslov da mora da ima seks na televiziji, inače bi bila poslata kući.

"Ex on the Beach" inače prati učesnike koji započinju svoje veze, a obično se ti počeci prekidaju dolaskom bivših partnera u rijaliti.

Džema je učestvovala u rijalitiju 2015. i 2016. godine, a ove optužbe je iznela u potkastu Džejmsa Ingliša "Anything Goes”.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Tamo iskorišćavaju tvoju ranjivost", počela je Džema.

"Oni te teraju da radiš stvari. Ne teraju vas fizički, ali manipulišu vama rečima. Žao mi je zbog svega što sam uradila u tim emisijama", ispričala je Džema ističući da mrzi te emisije, ali da ju je to dovelo tu gde je sada.

"Bilo je trenutaka kada su me vukli sa seta za odeću i govorili mi da ako želim da uspem i ako želim da budem poznata, onda moram da počnem da radim određene stvari ili sutra idem kući. Idi u tu i tu sobu i spavaj sa njim...", prepričavala je svoje iskustvo Džema.

"Toliko puta su to radili i slušala sam ih jer sam želela da uspem", kaže ona.

Džema je inače imala avanturu sa Gazom Bidlom prve večeri u emisiji, a Gaz je trenutno poznat po učešću u rijalitiju "Geordie Shore".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.