Izvor: Domino Magazin, 03.Jul.2023, 12:28

Zvanično: Leto 2023 biće bez toplotnih talasa i vrućina

Zvanično je potvrđeno: Leto 2023 biće bez toplotnih talasa i vrućina. To je potrvdio pomoćnik direktora Republičkog hidrometeorološkog zavoda Goran Mihajlović. Zanimljivo je da će se promenljivo vreme zadržati sve do sredine meseca i da ćemo morati da sačekamo pravo letnje vreme i dugačko sunčano razdoblje. Ipak, toko leta 2023 se ne očekuju veoma visoke […] The post Zvanično: Leto 2023 biće bez toplotnih talasa i vrućina appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Kupaći kostimi za leto 2023. – Hit modeli ove sezone

Izvor: Domino Magazin, 03.Jul.2023

Koji su najbolji kupaći kostimi za leto 2023? Leto 2023. je konačno stiglo i uzbudljive trendove. Neki su novi a neki se vraćaju. Dakle, pravo je vreme da obnovite svoju kolekciju kupaćih kostima i spremite se za sunčane i zabavne dane na plaži ili pored bazena. Kupaći kostimi za leto 2023. Neon...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.