Zorica Brunclik: Pred koncert ću pet dana biti bez seksa

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2014, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Brunclik: Pred koncert ću pet dana biti bez seksa

Pjevačica Zorica Brunclik održaće 11. novembra koncert u "Kombank areni" i otkriva da će se pet dana pred nastup uzdržavati od seksa.

Kako pjevačica sa pink kosom navodi, ona i Kemiš ne mogu nijedan dan da provedu razdvojeni, svakodnevno uživaju u strasti.

"Moraćemo da apsitniramo. Ne znam kako će Kemiš izdržati da me ne takne, ali će posle koncerta morati da me vodi na rehabilitaciju negde", kaže ona, prenosi Smedia.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pet dana bez seksa: Ovako se Zorica priprema za koncert!

Izvor: Svet, 02.Okt.2014

Pevačica Zorica Brunclik održaće 11. novembra koncert u “Kombank areni” i otkriva da će se pet dana pred nastup uzdržavati od seksa. Kako članica žirija “Zvezda Granda” navodi ona i Kemiš ne mogu da provedu nijedan dan razdvojeni, i svakodnevno uživaju u srasti:. - Moraćemo da apstiniramo....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.