Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2024, 20:06

Znate li zašto švajcarski sirevi imaju rupe?

Švajcarski sir uvijek se opisuje kao sir sa rupama. Ima čvrsto tijelo i orašast, ali sladak ukus. Takođe, ima vrlo malo soli u poređenju sa drugim sirevima, kaže Mark Džonson, istaknuti naučnik u Centru za istraživanje mliječnih proizvoda na Univerzitetu "Wisconsin".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.