Znamo je kao zanosnu lepoticu: Glumica se zaokuružila, snimila video i poslala poruku

Izvor: B92, 09.Apr.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znamo je kao zanosnu lepoticu: Glumica se "zaokuružila", snimila video i poslala poruku

Glumci su često prinuđeni na razne transformacije zarad posla kojim se bave. Lepotica En Hatavej sada mora da se ugoji, a o tome je dokumentovala jedan snimak koji je objavila na Instagramu.

"Moram se udebljati zbog uloge u filmu i to mi zasad ide dobro. Svim ljudima koji će me prozivati zbog kilograma u narednim mesecima poručujem - nije problem u meni, u vama je", napisala je uz snimak s treninga koji je postao njena svakodnevica jer je njen zadatak da svoje telo sada preoblikuje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Na ubrzanom video ona pokazuje koje sve naporne vežbe radi, ali za sada nije otkrila o kakvoj ulozi je reč. "Ti svejedno izgledaš odlično", "Nisi debela nego normalne težine", "Moj si uzor", poručili su joj fanovi u komentarima. Ipak, bilo je i onih koji je nisu podržavali: "Drago mi je da nisam slavna osoba i da moram svoje navike da objašnjavam celom svetu".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

En Hatavej mora da preoblikuje svoje tijelo

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2018, 08:09

Glumci su često prinuđeni na razne transformacije zarad posla kojim se bave. Ljepotica En Hatavej sada mora da se ugoji, a o tome je dokumentovala jedan snimak koji je objavila na Instagramu..."Moram se udebljati zbog uloge u filmu i to mi zasad ide dobro. Svim ljudima koji će me prozivati zbog kilograma...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.