Znali smo je kao finu bakicu, a bila je zvezda sado - mazo kluba: Anđela Lensberi je imala tajnu

Izvor: B92, 19.Okt.2022, 16:04

Znali smo je kao finu bakicu, a bila je zvezda sado - mazo kluba: Anđela Lensberi je imala tajnu

Džon Voters je otkrio da je to što je video glumicu Anđelu Lensberi u ozloglašenom seks klubu učinilo to mesto "prijatnijim" i da je bila "čista klasa" čak i pre 40 godina.

Džon Voters otkriva da je sreo voljenu legendarnu glumicu Anđelu Lensberi u jednom njujorškom seks klubu koji je opsluživao "i gej i strejt perverznjake" 80-ih. Iako je režiser takođe primetio da je zvezda bila u klubu "Hellfire" samo da bi se družila, ali nije učestvovala u bilo kojoj drugoj akciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
76-godišnji reditelj se prisetio pokojne glumice koja je preminula pre nedelju dana u 96. godini, samo pet dana od svog 97. rođendana, i rekao: "Možda je to bila jedina noć kada je bila tamo , ali samo njeno prisustvo učinilo je Hellfire malo više dobrodošlim", rekao je za "Page six" o događaju i dodao: "Anđela je bila čista klasa čak i pre četrdeset godina kada su ovakvi klubovi bili u modi", prenose strani mediji.

RedItelj je prvobitno podelio susret sa glumicom u svojoj knjizi iz 2019. "Gospodin Sveznalac: Ukaljana mudrost starešine prljavštine".

Irsko-britanska i američka glumica bila je najpoznatija po ulozi pisca misterija i detektivke amatera, Džesike Flečer u CBS seriji 'Ubistvo, ona je napisala', koja se prikazivala od 1984-1996.

Lensberi je bila nominovana za deset Zlatnih globusa za emisiju i osvojila četiri. Mirno je preminula u svom domu u Los Anđelesu rano ujutru, 11. oktobra 2022.

Voters je na svojoj promotivnoj turneji za svoju knjigu obavezno primetio da je Lensberi bila u seks klubu samo da bi se družila, a ne da bi učestvovala u bilo kojoj akciji. "Svi su otišli. Ona nije ništa radila. Hellfire je bio strejt, gej bar, ljudi su imali seks", rekao je Voters.

"Stajali biste tamo i pričali o novom romanu Alaina Robbe-Grillet-a, a penis bi ušao kroz rupu na zidu i onda biste se samo spustili dole. Dodao je: "Možda sedite tamo i razgovarate sa nekim i pogledate dole, a neko vam liže cipelu. Samo ih izbacite. Ali onda im se to sviđa, pa ste onda morali da kažete 'hvala' i onda bi otišli". Takođe se setio da je video "mnoge poznate ličnosti", kao i Endija Vorhola i Trumana Kapotea u ozloglašenom seks klubu u Njujorku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.