Životinjska prijateljstva koja će vas rasplakati!

Izvor: Prva.rs, 25.Mar.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Životinjska prijateljstva koja će vas rasplakati!

Tajni i Snifer
Pas po imenu Tajni i lisica Snifer upoznali su se u šumama Norveške i postali prijatelji. Njihova priča je kao iz crtanog filma „Lisica i pas“.

Tork i Šrek
Tork je usvojila sovicu kada je imala samo 6 meseci, ali je Šreku bila divna mama dugi niz godina.

Babls i Bela
Iako su drastično različitih veličina, SLon Babls i crni labrador Bela, najbolji su drugari. Najviše vole da si igraju u vodi, kada Bela >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << koristi svog velikog drugara kao skakaonicu.

Fred i Denis
Labrador Denis usvojio je pače koje je ostalo bez mame. Nakon što je lisica napravila siroče od Denisa, on je našao utočište u Fredovim sigurnim rukama.

Mejbl i njeni štenci
Dobri ljudi usvojili su povređenu koku Mejbl, koja je uzvratila još većom dobrotom. Brižna kokoška bila je prava mama njihovim štencima, onako kako najbolje ume.

Majlo i Bondiger
Nekada velikima treba ljubav od malih. Tako je mali jazavičar Majlo brinuo o mladom lavu koji je imao poremećaj kostiju. Iako je lav Bondiger izrastao u ogromnu životinju, on je nastavio da se druži sa svojim prijateljem Majlom i njegovim drugarima Buletom i Angelom.


Divlji jelen i zec
Bambi i Tomper u prirodi. Milina je gledati ovog jelena i zeku kako se druže, a neverovatno podsećaju na čuveno crtano lane Bambija i njegovog prijatelja zeku Tompera.

Bea i Vilma
Neverovatan spoj prirode. Dve drugarice pronašle su se u „Buš“ baštama i postale nerazdvojne. Iako žive u velikom, otvorenom prostoru, drugarice Bea, žirafa i Vilma, noj, se ne razdvajaju.

Kan, Balu i Leo
Nekada u vlasništvu dilera droge, lav, medved i tigar, tri drugara spašena su zajedno i ostali su nerazdvojni.

Kesi i Mtani
Zajedno su odrasli u rezervatu za životinje. Zavoleli su se na prvi pogled. Kesi, gepard i Mtani, labrador, godinama kasnije i dalje su nerazdvojni.

Suria i Rosko
Rosko se zaljubio u orangutanku Suriju na prvi pogled. Iako su Surijini čuvari očekivali da će se pas vratiti svojoj grupi lovačkih pasa, to se nije desilo. Rosko ih je pratio do kuće i nikada ih više nije napustio.

Pipin i Kejt
Danska doga Kejt pružila je dom Pipinu kada je bio lane. Mesto za njega zauvek će biti u njenom srcu. Pipin se vratio u šumu kada je odrastao, ali i dalje posećuje Kejt vrlo često.

Arijana sa tigrićima
Arijana mnogo voli nove stanare svog doma, tigriće koji su spašeni od poplave.  

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.