Život pun iskušenja: Slavni jugoslovenski pevač nikad nije preboleo smrt sina (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 16.Jun.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Život pun iskušenja: Slavni jugoslovenski pevač nikad nije preboleo smrt sina (VIDEO)

Legendarni jugoslovenski pevač Mišo Kovač (72) imao je težak život pun iskušenja, što ga je u jednom momentu navelo da sebi oduzme život.

Naime, njegov sin Edi ubijen je 1992. godine, što je bio veliki udarac za pevača i njegovu tadašnju suprugu Anitu. Oni su tvrdili da se sve dogodilo pod čudnim okolnostima. Od tada je Mišo izgubio volju za životom, što je vema često isticao i u intervjuima.

Ni njegova supruga nije bila u boljem stanju, često je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na tabletama, što je dovelo do razvoda.

"Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija. U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu", rekla je jednom prilikom Anita.

Posle razvoda, Mišo je otišao zemlje sa proročicom Silvijom Konte Kalvi Marković, koju je video kao osobu koja bi mogla da mu vrati mir.



"Četiri godina sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju", ispričao je Mišo.

Njegova ćerka Ivana teško podnela to što ih je otac ostavio. Nakon pogibije starijeg brata, očeve teške depresije i razvoda roditelja, posegnula je za heroinom.

"Bio sam toliko zaokupljen sobom i depresijom da nisam ni primećivao njenu zavisnost", rekao je pre nekoliko godina pevač. Ivanu je jednom prilikom, polumrtvu pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasla joj je život.

Međutim, sve ovo ostavilo je veliki trag na duši pevača i 1999. godine pokušao je da se ubije. Pucao je sebi iz pištolja u grudni koš, ali je, srećom, nađen posle pola sata i lekari su uspeli da mu povrate život.

"Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sina", objasnio je kasnije Mišo Kovač.

POZNATA GLUMICA PROLAZI KROZ ŽIVOTNU DRAMU, hitno primeljena u bolnicu! (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.