Izvor: Domino Magazin, 13.Apr.2023, 10:07

Život i razmišljanja mačka Mura najvećeg nemačkog pripovedača E. T. A. Hofmana u prodaji

U knjizi Život i razmišljanja mačka Mura, blistavom primeru narativne veštine i biseru ironije i paradoksalne mudrosti, E. T. A Hofman na briljantan način evocira fantastično, smešno i uzvišeno sred jednolične i užurbane svakodnevice, što ovaj raskošni roman čini jednom od najduhovitijih i najneobičnijih knjiga XIX veka i vrhunskim ostvarenjem nemačke romantičarske književnosti. Mačak Mur […] The post Život i razmišljanja mačka Mura najvećeg nemačkog pripovedača E. T. A. Hofmana u prodaji appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

'Život i razmišljanja mačka Mur' najvećeg nemačkog pripovedača E. T. A. Hofmana u prodaji

Izvor: Beta OMS, 13.Apr.2023

Najneobičniji roman koji ćete pročitatiU knjizi Život i razmišljanja mačka Mura, blistavom primeru narativne veštine i biseru ironije i paradoksalne mudrosti, E. T. A Hofman na briljantan način evocira fantastično, smešno i uzvišeno sred jednolične i užurbane svakodnevice, što ovaj raskošni...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.