Zimska oprema

Izvor: Domino Magazin, 31.Jan.2011, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimska oprema

Trebaće vam za preživaljavanje ako planirate izlet sa vukovima

Small Foot je revolucionarni proizvod koji će vam omogućiti da se po snegu snalazite kao pravi jeti šumadinac dok razmišljat o koncertu Tap011. Dolazi u malenom pakovanju i može da se koristi u kombinaciji sa bilo kojom drugom zimskom obućom.

Kada se nađete u dubokom snegu, dovoljno je da ih prikačite za vaše nogice i naduvate i moćićete da gazite bez propadanja. Idealne su za preživljavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << u planinskim područjima ili običnu zimsku zabavu posle napornog dana vožnje borda. U kompletu se dobija i pumpa a trebaće vam samo par minuta da ih namestite.

Eto, sada možete da idete na planinarenje o čemu ste oduvek maštali, a onda će Discovery da snimi film o tome kako ste 2 nedelje preživeli tako što ste jeli borove iglice i živeli sa čoporom vukova.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.