Zgodni pevač otkrio kojoj bivšoj ljubavi je posvetio svoj najveći hit

Izvor: B92, 31.Okt.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zgodni pevač otkrio kojoj bivšoj ljubavi je posvetio svoj najveći hit

Poznati pevač Džastin Timberlejk je u svojoj knjizi otkrio kome je posvetio svoj poznati hit "Cry me a river“.

Džastin, koji je danas u srećnom braku sa glumicom Džesikom Bil, otkrio je da je svoj hit „Cry me a river“ napisao u dahu samo dva sata nakon što je raskinuo vezu sa pevačicom Britni Spris.

"Bio sam slomljen i iznerviran. Osećanja koja sam nosio u sebi su bila tako jaka da sam morao da ih prenesem na pesmu“, napisao je pevač u knjizi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ovaj hit objavljen je 2002. godine nakon raskida Džastina i Britni. Par je bio u vezi od 1998. do 2002. godine nakon što su se upoznali na setu „The Mickey Mouse Club“. Raskid je usledio nakon glasina da je Britni varala Džastina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pevač otkrio kojoj bivšoj ljubavi je posvetio svoj najveći hit (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2018

Poznati pevač Džastin Timberlejk je u svojoj knjizi otkrio kome je posvetio svoj poznati hit "Cry me a river"...Džastin, koji je danas u srećnom braku sa glumicom Džesikom Bil, otkrio je da je svoj hit "Cry me a river" napisao u dahu samo dva sata nakon što je raskinuo vezu sa pevačicom Britni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.