Zgodna pevačica je i ovog puta uspela da opravda nadimak žene boginje FOTO

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 15:25

Zgodna pevačica je i ovog puta uspela da opravda nadimak žene boginje FOTO

Pevačica Nikol Šerzinger uslikana je u noćnom provodu bez dečka Tomasa Ivensna i izgledala je baš kako uvek izgleda - spektakularno.

Nikol (43) je za ovu priliku obukla top sa kompletom neobičnih šara, a svima su u oči upali njeni isklesani mišići.

Pevačica hita "Don't Cha" i ovog puta je uspela da opravda nadimak žene boginje koji su joj njeni obožavaoci dali.

Podsetimo, iako mnogi smatraju da Nikol izgleda savršeno, pre izvesnog vremena priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da je dugo imala problema sa samopouzdanjem i poremećajima u ishrani, ali da se sve promenilo pre nekoliko godina kada je rešila da se posveti zdravoj ishrani i redovnom treniranju.

"Samo da ste srećni sami sa sobom i onda sve ide lakše. Dugo mi je trebalo da prihvatim sebe i svoje telo. Kad sam sklopila mir sa sobom nije mi bio problem da vežbam i da jedem ono što je dobro za mene. Mi smo sami sebi najveći neprijatelji. Nije bitna kilaža, bitno je da ste sebi prijatelj jer ako ne volite sebe, onda ste autodestruktivni i tužni. Veći deo života sam provela gajeći tugu, a tek sad shvatam da sam samo gubila vreme", rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.