Ženu proglasili mrtvom, a onda je na sahrani počela da lupa u sanduk VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 21:30

Ženu proglasili mrtvom, a onda je na sahrani počela da lupa u sanduk VIDEO

Sedamdesetšestogodišnja žena iz Ekvadora, koja je proglašena mrtvom prošle nedelje, iznenadila je ožalošćene na sahrani kada je počela da udara po sanduku, a ubrzo su njeni bližnji otkrili da je zapravo živa.

Bela Montoja je prošlog petka prebačena u bolnicu nakon što je pretrpela srčani udar, a kasnije su je doktori proglasili mrtvom.

Međutim, tokom sahrane u subotu, njena ožalošćena porodica iznenadila se kada je počela da udara iznutra po zidovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sanduka.

Kako je saopštilo ministarstvo zdravlja Ekvadora, ona je pretrpela prestanak rada srca i pluća i nije reagovala na pokušaje oživljavanja, nakon čega je doktor proglasio mrtvom.

Porodici je, navodno, dat i matični izvod umrlih.

Sada su vlasti pokrenule istragu kako bi utvrdile odgovornost, a Montoja je prebačena u bolnicu Martin Ikaza u gradu Babahojo gde se nalazi na aparatima.

Njen sin Žilberto Barbera kaže da se njegova majka trenutno nalazi u bolnici na aparatima koji joj pomažu da diše, a njeno srce je u stabilnom stanju.

Snimak postavljen na društvenim mrežama pokazuje kako leži u otvorenom sanduku i pokušava da diše, dok je okružena ljudima, piše El Pais.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.