Žene provedu 16 meseci života plačući

Izvor: B92, 24.Avg.2009, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene provedu 16 meseci života plačući

Jedno upravo objavljeno istraživanje u Velikoj Britaniji pokazalo je da žene provedu 16 meseci svog života u plakanju.

Istraživanjem vođenim na internet sajtu TheBabyWebsite.com, bilo je obuhvaćeno 3.000 ženskih osoba, piše britanska štampa.

Ustanovljeno je da se razlozi zbog kojih žene plaču radikalno menjaju tokom njihovog života. Od rođenja do 78. godine, žena provede 12.000 sati u plakanju zbog raznih razloga kao što su gnev i bes u detinjstvu, ili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kasnije u životu, tuga zbog toga što su ostale same.

Tokom tri prve godine života, žene plaču tri sata na dan tražeći da budu presvučene, nahranjene ili da ih neko zabavi. Kad odrastu, u tinejdžerskom dobu plaču oko dva sata i 13 minuta sedmično.

Posle navršene 25. godine, to vreme se produžava na dva sata i 14 minuta sedmično, ali uglavnom zbog ljubavnih romana i srceparajućih filmova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.