Žene privlače duboki glasovi

Izvor: Domino Magazin, 19.Maj.2010, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene privlače duboki glasovi

Asocira na dobar seks i sigurnost

Naučnici su dokazali da žene privlače muškarci dubokog glasa. Na muški glas su posebno osetljive žene sasvim suprotno - piskutavog glasa. “Privlačnost određuje nekoliko elemenata, a sada smo otkrili da je glas jedan od najvažnijih. Jasno je vidljivo da žene puno bolje reaguju na muškarce sa dubokim glasom”, kaže škotski psiholog Benedict Jones. Žene su istakle da im duboki muški glas daje osećaj sigurnosti i zaštićenosti, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << takav glas vezuju i uz dobar seks.

Dubok glas nije samo važan za muško – žensku privlačnost. Psiholozi su dokazali da ljudi vole uspešne pojedince, a sigurni i duboki glasovi su simbol i toga. Ovaj zaključak upućuje da će muškarci dubokog glasa imati više uspeha kod žena, ali i u drugim socijalnim kontaktima.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.