Žene ne svršavaju

Izvor: Domino Magazin, 09.Feb.2010, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene ne svršavaju

Kada muškarci sanjaju seks

Naučnici sa Univerziteta Montreal su ustanovili da i muškarci i žene imaju seksualne snove, međutim njihovi snovi se vrlo razlikuju. Dok u ženskim seksualnim snovima muškarci svršavaju, u muškim snovima žene nemaju orgazam.

Kada odrasli spavaju osam posto njihovih snova su snovi koji uključuju seksualne aktivnosti. Muškarci i žene otprilike u istoj količini imaju seksualne snove.Otkriveno je da dok u ženskim snovima njihovi partneri svršavaju, ni jedan muškarac koji je učestvovao u istraživanju nije sanjao partnerku kako doživljava orgazam.

Naravoučenije - svinje sebične!

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Muškarci ne sanjaju ženski orgazam

Izvor: SrbijaNet.rs, 04.Feb.2010, 20:27

Muškarci i žene jednako su skloni snovima sa seksualnom tematikom, ali se razlikuju u jednoj bitnoj stavci, pokazala je jedna kanadska studija. U snovima žena njihovi partneri doživljavaju seksualni vrhunac, ali kod muškaraca to nije slučaj. Oko

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.