Žene i seks

Izvor: Domino Magazin, 01.Dec.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene i seks

Nedostatak želje za seksom sasvim normalan kod žena

Mnoge žene smatraju da im je želja za seksom slaba, ali je to potpuno normalno, ocenjuju naučnici na Univerzitetu Deakin u Melbourneu u Australiji. Istraživanje je pokazalo da 60 odsto žena svoj libido smatraju slabim.

"Na televiziji i u filmovima vidite seksipilne žene koje žele seks i koje iniciraju seks. Mnoge žene to smatraju normalnim. Žene koje imaju nedostatak želje za seksom smatraju da nešto nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << u redu sa njima. Ali, ako naporno radite, imate decu nije neuobičajeno da niste uvek zainteresovani za seks. To je potpuno normalno", kaže psiholog Marita McCabe, koja je vodila ovo istraživanje.

Mnoge žene kažu da su raspoložene za seks tek kada je partner preduzeo prvi korak.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Slab libido kod žena je normalan

Izvor: Poslovna žena, 30.Nov.2008, 23:37

Iako mnoge žene smatraju da im je želja za seksom slaba, najnovije istraživanje pokazalo je da je nedostatak želje za seksom kod žena normalan.Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu Deakin u Melbourneu u Australiji pokazalo je da 60 posto žena svoj libido smatraju slabim. Psiholog Marita McCabe,...

Nastavak na Poslovna žena...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.