Žena živi u zajednici sa mužem i ljubavnikom: Imali smo finansijske probleme... FOTO

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 09:07

Žena živi u zajednici sa mužem i ljubavnikom: "Imali smo finansijske probleme..." FOTO

Dženifer Martin, njen suprug Danijel i njen ljubavnik Taj žive u zajednici i ističu da je harmonična.

Oni dele jedno domaćinstvo, a imaju i dvoje dece.

Ova životna situacija se pokazala kao finansijski blagoslov usred rastuće inflacije, budući da sada tri zaposlene odrasle osobe dele troškove.

"Danijel i ja smo definitivno imali finansijskih problema pre nego što se Taj uselio. U ovom je području stanovanje veoma skupo", izjavila je Dženifer iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ričmonda u Virdžiniji.

Dženifer (35) i Danijel (36) venčali su se 2008. godine i uskoro dobili dvoje dece.

Neposredno pre pandemije, ovaj slobodoumni bračni par odlučio je da pusti Taja u svoj dom, kako bi s njima delio kiriju i ostale životne troškove. Mesečni troškovi iznose oko 1.500 evra, njegov deo je 640 evra.

Taj se takođe zbližio s njihovom decom i povremeno plaća i njihove troškove.

Dženifer radi kao urednica, Danijel je učitelj u privatnoj školi, a Taj je upravnik banke. Oni zajedno ostvaruju godišnji prihod od oko 142.000 evra i uspeli su da uštede za kuću.

U decembru prošle godine, ovaj trojac kupio je kuću sa četiri spavaće sobe i tri kupatila za 300.000 evra.

"Definitivno mislim da ne bismo mogli kupiti kuću bez Taja. Ne poznajem gotovo nikoga mojih godina u Ričmondu ko ima kuću, a od onih koji su je imali, većina je bila u srednjim ili kasnim 30-ima pre nego što su je stekli. Finansijska situacija je očajna za mnoge ljude koje poznajem, a tu su i rate studentskih kredita", rekla je Dženifer za The Post.

Što se tiče intime, oni su se dogovorili da Dženifer naizmenično provodi dve noći u Danijelovoj spavaćoj sobi i dve noći u Tajevoj spavaćoj sobi.

"Znam druge poligamne zajednice koje veruju da bi svaka poligamna osoba trebalo da ima svoju spavaću sobu, ali budući da imamo decu, taj dodatni prostor je luksuz. Umesto toga, menjam krevete između Tajeve i Danijelove sobe svake dve noći, i imam korpu koju nosim od sobe do sobe sa svojim noćnim potrepštinama kao što su krema za lice, noćna krema i knjiga koju čitam... Pokušavam učiniti dogovor o spavanju između Taja i Danijela što pravednijim", objasnila je.

Njeni partneri takođe održavaju veze sa drugim ljudima.

"Danijel ima ozbiljnog nebinarnog partnera sa kojim se viđa jednom nedeljno, dok Taj ima partnera na daljinu u Pitsburgu i povremeno se druži i izlazi sa drugim ljudima lokalno“, rekla je Dženifer koja i sama ima druge ljubavnike.

"Imam i još dve neobavezne veze, sa ženom i muškarcem koji se takođe zabavljaju."

"Zaista smo srećni, odlično se slažemo, a moja deca napreduju sa nas troje“, rekla je Dženifer za Post, dodajući da je to bila blagodat i to ne samo za njen bankovni račun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.