Žena vojnik atrakcija na mrežama; suočava se sa seksizmom: Hoćemo da te vidimo bez uniforme VIDEO

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 09:05

Žena vojnik atrakcija na mrežama; suočava se sa seksizmom: "Hoćemo da te vidimo bez uniforme" VIDEO

Jednu ženu ovih dana upoređuju sa slavnom amerićkom glumicom Sidni Svini, nakon što je pozirala u svojoj uniformi vazduhoplovstva u viralnom videu - a sada se suočava sa seksizmom u komentarima.

Oni koji vole film Top Gun možda žele da počnu da prate na mrežama Rajli Roast.

Nakon što je izgradila uspešnu karijeru u vazduhoplovstvu, ova devojka je odlučila da podeli trenutke iz svog svakodnevnog života na TikTok-u. To je odmah postalo viralna senzacija. Njeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << video snimci imaju milione pregleda i brzo je stekla više od 611.000 pratilaca. Međutim, nedavno je saznala da njeni fanovi misle da liči na glumicu sa A liste Sidni Svini. Gotovo je neverovatno koliko su slične.

"Da li izgledam kao Sidni Svini? Mislim, kompliment je ako izgledam... Ona je prelepa", rekla je Rajli u jednom od video snimaka, zatečena komentarima svojih fanova. "O, ne, Sidni Svini liči na tebe“, rekao je jedan obožavalac, dok je drugi dodao: "Iskreno, mnogo si lepša od nje“.

Borba protiv seksizma

Iako ima mnogo obožavatelja koji vole njene TikTok postove, ona takođe dobija beskrajne seksističke komentare. Osim što traže da je vide "bez uniforme”, ima i onih koji tvrde da ženama nije mesto u vojsci i ratovanju. Ali Roast im se samo smeje.

"Žene nikada nisu bile dizajnirane da budu u vojsci“, glasio je jedan komentar, na koji je Rajli odgovorila: "Znači, ja sam dizajner?“

Drugi ju je napao na osnovu njenog izgleda, napisavši: "Tako nam je drago što našu zemlju brani ova mršava žena od metar i po u kombinezonu".

Kao ponosna veteranka, Rajli je napisala: "Nemojte da trčite kod mene kada ti bude trebala medicinska pomoć (šalim se, pomažem svima).“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.