Žena umesto vitamina progutala AirPod slušalice: Njeno objašnjenje je neverovatno VIDEO

Izvor: B92, 20.Sep.2023, 10:00

Žena umesto vitamina progutala AirPod slušalice: Njeno objašnjenje je neverovatno VIDEO

Amerikanka Tana Barker (52) jednom prilikom je popila AirPod slušalice dok je razgovarala telefonom sa prijateljicom.

Naime, tokom telefonaskog razgovora Tanna je shvatila da mora da popije svoje vitamine, dok je u drugoj ruci držala AirPod slušalice.

Ona je bila toliko zaokupljena razgovorom sa prijateljicom da je greškom umesto vitamina popila slušalice.

"Jutros mi se dogodila situacija sa kojom se još uvek nisam izborila. Razgovarala sam sa prijateljicom“, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počela je da priča žena u svom TikTok videu, koja je nekoliko sekundi kasnije shvatila svoju grešku.

"Imala sam tablete u ruci i progutala sam svoje AirPod slušalice“, žalila se žena pratiocima na TikToku.

Počela je da paniči i pozvala je bolnicu da joj kažu šta da radi. Lekari su joj objasnili da nema drugog izbora nego da sačeka da slušalica prirodno napusti njeno telo.

"Slažem se sa onim što su predložili. Ne znam da li je neko to ikada uradio. Šteta, ali ja sam to uradila, pa ćemo videti šta će se desiti. Poslušaću savet profesionalaca. Postoji bonus, ja još uvek imam moj pravi AirPod“, rekla je žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žena umesto vitamina progutala AirPod slušalice: Njeno objašnjenje je neverovatno

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Sep.2023

Amerikanka Tana Barker (52) jednom prilikom je popila AirPod slušalice dok je razgovarala telefonom sa prijateljicom. Naime, tokom telefonaskog razgovora Tanna je shvatila da mora da popije svoje vitamine, dok je u drugoj ruci držala AirPod slušalice. Ona je bila toliko zaokupljena razgovorom sa prijateljicom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.