Žena se pojavila se na koncertu sa ćebetom preko glave: Razlog urnebesan VIDEO

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 19:30

Žena se pojavila se na koncertu sa ćebetom preko glave: Razlog urnebesan VIDEO

Obožavaoci Tejlor Svift učiniće sve kako bi došli na njen koncert, ali jedna njena obožavateljka ovih dana je prešla igricu.

Internet obilazi snimak na kojom anonimna žena s debelim ćebetom na glavi razgovara s novinarkom i ima jednako debeli razlog za svoje prerušavanje.

Slagala je šefa da je bolesna kako bi mogla da dođe na koncert pevačice u Ohaju.

Tajanstvenu Svifti (tako se zovu fanovi pevačice) uočila je novinarska ekipa koja je razgovarala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s fanovima pevačice prije početka koncerta. Objasnila je da je šefu javila da je bolesna samo kako bi došla do stadiona "Paycor" sa 65.000 sedišta i videla prvi koncert Eras turneje.

"Obožavam je. Skoro sam dala ćerki ime po njoj", rekla je tajanstvena obožavateljka.

Kako navodi muzički magazin Pollstar, ulaznica za koncert Tejlor Svift je 254 dolara, a tokom 22 dana turneje je zaradila 300 miliona dolara. Planirano je 50 nastupa u SAD, a zatim se šesta koncertna turneja pevačice i kantautorke nastavlja u inostranstvu. Procenjuje se da bi ukupna zarada od turneje mogla da premaši 1,3 milijarde dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.