Žena poručila salatu i doživela napad panike: Žvakala deo ljudskog prsta, bio je umešan i učinjen

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 09:05

Žena poručila salatu i doživela napad panike: "Žvakala deo ljudskog prsta, bio je umešan i učinjen"

Amerikanka Alison Kozi iz Grinviča u Konektikatu podnela je tužbu protiv lanca restorana "Čopt" zbog salate za koju tvrdi da je sadržala deo prsta menadžerke tog restorana.

CBS Njujork prenosi da je tužba podneta u ponedeljak protiv restorana koji se nalazio Maunt Kisku u saveznoj državi Njujork.

U njoj se navodi da je Kozi 7. aprila 2023. bila u tom restoranu i prilikom obroka shvatila da je "žvakala deo ljudskog prsta koji je bio umešan i učinjen delom salate".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U tužbi stoji da je menadžerka restorana slučajno odsekla deo kažiprsta na levoj ruci dok je seckala salatu.

"Menadžerka je otišla u bolnicu, ali je salatu sa delom njenog prsta poslužena mušterijama, uključujući Kozi", piše u tužbi.

Zdravstvene vlastu okruga Vestčester su zbog ovoga restoranu izrekle kaznu od 900 dolara.

Kozi u tužbi navodi da je zbog konzumiranja salate sa delom ljudskog prsta doživela povrede koje uključuju šok, napade panike, migrenu, kognitivni poremećaj, mučninu, nesvesticu i bolove u vratu i ramenima.

Ona traži novčanu odštetu čiji iznos nije naveden.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.