Žena kojoj bi stajao i džak: Zaboravila pantalone i dugim nogama napravila pometnju

Izvor: B92, 26.Sep.2023, 10:28

Žena kojoj bi stajao i džak: "Zaboravila" pantalone i dugim nogama napravila pometnju

Stalno je u centru pažnje zbog odevnih kombinacija, i elegantnih i ležernih, a do sada nas je uverila da joj pristaje apsolutno sve što obuče.

Poznata manekenka Hejli Biber, takođe i supruga Džastina Bibera s kojim je nedavno proslavila pet godina braka, ispratila je trend "no pants" koji je prošle godine bio hit u svetu mode.

Uhvaćena je u Parizu tokom izlaska s društvom, a izgledala je veoma provokativno. Nosila je dvobojni rolka-bodi ukrašen kaišem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa zlatnom kopčom oko struka, iznad kojeg je imala crni dugi oversize kožni mantil, a iako je bilo veče sunčane naočare nije skidala.

U ovoj "vamp" kombinaciji do izražaja su došle njene vitke noge u crnim salonkama, a slavna lepotica koja je često u centru pažnje zbog svojih upečatljivih stajlinga bila je veoma raspoložena.

Ukoliko i vi poželite da pratite "no pants" trend, imajte u vidu da je ključna stvar u modnim dodacima. "Ogrlica, teksas jakna ili karmin u upečatljivoj boji osvežiće vaš izgled", naveo je portal Stylight.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.