Žena javno osramotila svetskog prvaka: Decu zaboravi, a švalerku možeš da zadržiš

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 19:36

Žena javno osramotila svetskog prvaka: "Decu zaboravi, a švalerku možeš da zadržiš"

Fudbaler Bajerna Lukas Ernandes našao se u centru skandala, i to ljubavnog. Njegova supruga Amelija de la Osa Lorente je javno, putem Instagrama, objavila da on ima ljubavnicu već duže vreme. Nakon što su prošle godine započeli proces razvoda, pa se pomirili – sada sve ukazuje na to da je definitivno kraj.

Supruga Lukasa Ernandesa šokirala je javnost kada je društvenu mrežu Instagram iskoristila da javno otkrije ljubavnu romansu svog muža.

"Možeš da prestaneš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se 'igraš' na dve strane Lukas. Dajem ti tu Kristinu Bučino. Samo ne zaboravi da imaš i dvoje dece koje uopšte ne dolaziš da vidiš", napisala je Amelija na Instagramu, što je postalo glavna tema u svim tabloidima.

Podsetimo, ovo nije prvi skandal Lukasa i Amelije. Prošle godine započeli su proceduru razvoda jer je fudbaler još tada bio neveran. Navodno je tada svojoj ljubavnici iznajmljivao stan.

Međutim, nešto još skandaloznije dogodilo se pre šest godina kada je sadašnji fudbaler Bajerna pretukao Ameliju, koja mu tom prilikom nije ostala dužna.

Oboje su bili osuđeni na 31 dan društveno korisnog rada, s tim da je Lukasu bila izrečena i zabrana prilaska.

Nema sumnje da je sada njihovom odnosu definitivno kraj i to zbog Kristine Bučino, influenserkom koju prati preko tri miliona ljudi na Instagramu. Ona je i ranije bila u centru skandala – povezivana je sa Kristijanom Ronaldom, Andreom Ianoneom, Kolinom Farelom i Aleksandrom Kolarovom, piše Sportal.blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.