Žena Brusa Vilisa jedva izdržava da brine o njemu: Traži pomoć

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 09:22

Žena Brusa Vilisa jedva izdržava da brine o njemu: Traži pomoć

Supruga Brusa Vilisa traži pomoć za svoje "zdravlje mozga" dok se mentalno zdravlje glumca pogoršava zbog demencije.

Ona se brine za svog supruga Brusa Vilisa dok mu srceparajuća demencija napreduje, ali sada je otkrila i više o sopstvenom zdravlju, piše "Mirror".

Ali sada Ema priznaje da je morala da usmeri pažnju i na svoje zdravlje, dok istovremeno obavlja ulogu negovateljke svom voljenom partneru.

"Moj lekar će razgovarati sa mnom o zdravlju mojih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grudi, holesterolu, srcu, ali ne i o mom mozgu", rekla je u novom intervjuu.

Podsećamo, holivudskom glumcu je prvobitno dijagnostifikovana afazija u martu 2022., a zatim je u februaru 2023. potvrđena retka dijagnoza demencije. Supruga Ema i cela porodica podržavaju glumca od trenutka devastirajuće dijagnoze.

Ema je pozvala svoje pratioce na društvenim mrežama da "provere" negovatelje, deleći dirljivu objavu. Zamolila je svoje Instagram fanove da provere osobe koje brinu o voljenima i bolesnima.

"Negovatelji su naši neprimetni heroji", zapisala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.