Želela sam samo da zaštitim decu

Izvor: B92, 02.Jan.2014, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Želela sam samo da zaštitim decu"

"Jedino što sam želela jeste da što više zaštitim decu, ali nisam mogla to uvek da učinim", izjavila je poznata kuvarica Najdžela Loson u svom prvom televizijskom intervjuu nakon brojnih nedavnih skandala.

Kuvarica i televizijska zvezda Najdžela Loson poslednjih meseci puni redove žute štampe zbog sve brojnijih skandala koji su pratili sudski proces protiv njenih nekadašnjih pomoćnica, sestara Elizabete i Frančeske Grilo.

Ona je 2. januara gostovala u jutarnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << programu "Good Morning America" u okviru promocije emisije "The Taste", kulinarskog takmičenja gde učestvuje kao jedna od sudija.

To je bilo njeno prvo pojavljivanje u medijima nakon što su u javnost procurile informacije o tome da je u prošlosti koristila marihuanu i kokain.

Iako je trebalo da govori o svom novom projektu, Loson je odmah bila upitana o detaljima vezanim za brojne skandale koji su pratili tu parnicu.

Nasmejana i vedra, Loson je odgovorila da ne voli samosažaljenje i da jedina stvar za kojom žali je to što nije uspela da sačuva decu od medijske hajke.

Upitana kako podnosi pritisak medija koji su željni senzacija iz njenog života, Loson je izjavila: Užasavajuće je kada je vaš privatni život izložen javnosti, ali još je gore kada vam javno uništavaju život. Mada, postoje ljudi koji prolazi kroz mnogo gore stvari i zaista ne vredi samosažaljavati se. Ne volim to."

Ona je takođe oštro kritikovala i sistem pravosuđa u Velikoj Britaniji koji nije učinio ništa da zaštiti njenu decu.

"Jedino što sam želela jeste da što više zaštitim decu, ali nisam mogla to uvek da učinim", kazala je ona. "Od kada je sve to počelo jedem mnogo čokolade. Provela sam i lep Božić i uživala na dočeku Nove godine."

Bivše pomoćnice poznate televizijske kuvarice Najdžele Loson, seste Elizabeta i Frančeska Grilo, proglašene od strane suda da su nevine. One su bile optužene za proneveru više od 813 000 evra sa bankovnog računa poznate kuvarice, ali je sud ipak odlučio da ih oslobodi od optužbi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Želela sam samo da zaštitim decu"

Izvor: B92, 02.Jan.2014

"Jedino što sam želela jeste da što više zaštitim decu, ali nisam mogla to uvek da učinim", izjavila je poznata kuvarica Najdžela Loson u svom prvom televizijskom intervjuu nakon brojnih nedavnih skandala...Kuvarica i televizijska zvezda Najdžela Loson poslednjih meseci puni redove žute štampe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.