Zdravstveni problemi nadjačali pevača: Otkazao turneju do daljnjeg

Izvor: B92, 01.Okt.2023, 11:23

Zdravstveni problemi nadjačali pevača: Otkazao turneju do daljnjeg

Muzičar Brus Springstin zbog zdravstvenih problema primoran je da otkaže turneju do kraja godine.

Iako je prvobitno otkazao koncerte koji su trebali da se održe u septembru, njegov tim za odnose sa javnošću obavestio je da će se turneja nastaviti u 2024. godini.

"Hvala svim mojim prijateljima i fanovima na dobrim željama, ohrabrenju i podršci. Oporavljam se i jedva čekam da vas sve vidim naredne godine", rekao je Springstin u kratkoj izjavi za strane medije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Naime, Brus Springstin se još uvek oporavlja od peptičkog ulkusa (čira) i zbog prevelikog opreza lekara, svi su nastupi odloženi.

Početkom septembra, muzičaer je najavio da će pomeriti sve svoje nastupe za ovaj mesec jer se leči od simptoma povezanih sa bolešću koja uzrokuje stvaranje čira u želucu i tankom crevu koji može uzrokovati kiselinu, mučninu i bol u želucu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.